Skip to main content
American style oksekødspizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
American style oksekødspizza

American style oksekødspizza

med tomat-avocadosalsa og kraftig BBQ-sauce

Pizza kan laves på mange måder. Denne American style-pizza med oksekødsauce får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. Vi serverer vores velduftende pizza med en forførende salsa med tomat og avocado.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

70 g

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til kød

½ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4660 kJ
Kalorier (kcal)1114 kcal
Fedt48.4 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat113.3 g
Sukker19.4 g
Protein49.6 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Forbered pizzadej
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).

Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning. Strø bordpladen med hvedemel, og lad pizzadejen hvile på bordpladen. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Steg oksekød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt tomatpuré
3

Tilsæt tomatpuré, hvidløg, vand og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med salt og et nip peber.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bag pizza
4

Fordel kødsauce på pizzadej, og top med rødløg.

Dryp med BBQ-sauce, og top med gouda.

Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Lav salsa
5

Imens, hak tomat fint, og overfør til en lille skål. 

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Vend i skålen med tomat.

Krydr med et nip salt og peber, og vend eventuelt med en smule olivenolie.

Server
6

Skær pizza ud i mindre stykker.

Server med salsa.