Pizza kan laves på mange måder. Denne American style-pizza med oksekødsauce får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. Vi serverer vores velduftende pizza med en forførende salsa med tomat og avocado.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
4 g
Panamad
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
70 g
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
1 stk
Avocado
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til kød
½ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning. Strø bordpladen med hvedemel, og lad pizzadejen hvile på bordpladen. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt tomatpuré, hvidløg, vand og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med salt og et nip peber.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Fordel kødsauce på pizzadej, og top med rødløg.
Dryp med BBQ-sauce, og top med gouda.
Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Imens, hak tomat fint, og overfør til en lille skål.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Vend i skålen med tomat.
Krydr med et nip salt og peber, og vend eventuelt med en smule olivenolie.
Skær pizza ud i mindre stykker.
Server med salsa.