topBanner
Vietnamesisk inspirerede tacos

Vietnamesisk inspirerede tacos

med oksekød, mayodressing & peanuts

Populær

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din taco-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!

Tags:HurtigOne PanStærk
Allergener:jordnødderglutensojaægsennepsesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Chili

½ stk

Lime, økologisk

1 stk

Gulerod

1 pose

Mynte

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

250 g

Hakket oksekød

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 pose

Blandet salat

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3653 kJ
Kalorier (kcal)873 kcal
Fedt46 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat74 g
Sukker10 g
Protein39 g
Salt6 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv ingefær.

Snit chili fint.

Riv limeskal, og skær lime i både.

Riv gulerod (uskrællet).

Hak mynte groft.

Hak peanuts groft.

2

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, limeskal, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule limesaft i en lille skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Brun hakket oksekød i 3-4 min.

4

Tilsæt marinade. Steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en lille skål.

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod.

Top med asiatisk mayodressing, peanuts, mynte og chili.