
Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din tacos-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 stk
Chili
½ stk
Citrusfrugt
1 stk
Gulerod
1 pose
Mynte
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)
250 g
Hakket oksekød
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
75 g
Blandet salat
20 g
Peanuts

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Snit chili fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet). Hak mynteblade groft. Hak peanuts groft.

Bland hvidløg, ingefær, soja, limeskal, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule limesaft i en skål.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min.

Tilsæt marinade, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en lille skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og revet gulerod. Top med asiatisk mayodressing, mynte og chili (stærk!).