Skip to main content
Vietnamesisk-inspirerede tacos
Vietnamesisk-inspirerede tacos

Vietnamesisk-inspirerede tacos

med oksekød, mayodressing & peanuts

4.6
(83)

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din tacos-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!

Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Chili

½ stk

Citrusfrugt

1 stk

Gulerod

1 pose

Mynte

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)

250 g

Hakket oksekød

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 g

Blandet salat

20 g

Peanuts

Næringsindhold

Kalorier (kcal)788.9 kcal
Energi (kJ)3300.7 kJ
Fedt40.9 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat69.5 g
Sukker5.6 g
Kostfibre3.6 g
Protein37.2 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Snit chili fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet). Hak mynteblade groft. Hak peanuts groft.

Lav marinade
2

Bland hvidløg, ingefær, soja, limeskal, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule limesaft i en skål.

Brun fars
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min.

Mariner fars
4

Tilsæt marinade, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Varm tortillabrød
5

Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en lille skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og revet gulerod. Top med asiatisk mayodressing, mynte og chili (stærk!).