Vegetarisk pulled bean-wrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled bean-wrap

Vegetarisk pulled bean-wrap

med salat og urtedressing

I aften laver vi en delikat vegetar ret med færdige pulled beans, som du steger med rødløg og vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vores sprødstegte pulled beans får hovedrollen i vores vidunderlige wraps, som også indeholder salat, tomat og urtedressing.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

1 pose

Bredbladet persille

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3798 kJ
Kalorier (kcal)908 kcal
Fedt40.8 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat86.9 g
Sukker9.8 g
Protein43.5 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær rødløg i tynde, halve skiver. 

 Steg pulled beans
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans og rødløg med Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde og pulled beans er brunet. 

Tag panden af varmen.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad. 

Skær tomat i tynde skiver.

Hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Bland urtedressing
4

Bland fraiche, persille, mayonnaise, hvidløg og et skvæt vand i en lille skål, og krydr med salt og peber.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med pulled beans, rødløg, salat og tomat.

Dryp med urtedressing, og rul sammen til wraps.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image