Kød, kartofler, salat og sauce på under en halv time? Det kan sagtens lade sig gøre. Vores forkogte kartofler skal blot varmes i få minutter inden vi vender dem med smør. Samtidig steger vi sprøde svineschnitzler, som vi topper med en forførisk estragonsauce med fløde. Aftenens salat med forskåret julienne-gulerødder og salatblading vender du lynhurtigt med olivenolie, salt og peber.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Små kartofler, forkogte
300 g
Svineschnitzel
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Estragon
4 g
Kyllingebouillon
60 g
Blandet salat
1 stk
Gulerod, Julienne
1 spsk
Smør (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.
Tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, dæk til med låg, og stil til side.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, hak estragon fint.
Skyl salat.
Bland salat, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand [1 spsk | 2 spsk], estragon og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Anret svinekød, kartofler og gulerodssalat på tallerkener.
Top kød med estragonsauce.