Skip to main content
Stegt dorade i cremet estragonsauce
Stegt dorade i cremet estragonsauce

Stegt dorade i cremet estragonsauce

med blød kartoffelmos og ristede mandler

I aften bliver du forkælet med en af middelhavets fineste fisk, nemlig en dorade.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Selleri
Nødder
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Dorade

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Estragon

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

½ stk

Citron

150 g

Broccolini

20 g

Mandler

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

30 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Smør (trin 5)

½ dl

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)3671 kJ
Kalorier (kcal)877 kcal
Fedt48.6 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat56.5 g
Sukker9.8 g
Kostfibre7.9 g
Protein53.4 g
Salt3 g
Trans Fat0.2 g
Calcium0.5 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image