
Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Svineschnitzel
1 stk
Agurk
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
1 pose
Purløg
20 g
Finrevet ost
1 stk
Citrusfrugt
40 g
Aioli
(Indeholder: Sennep, Æg)
1 stk
Pære
1 stk
Æg (trin 1)

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en dyb tallerken. Bland panko og revet ost med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken.

Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Stil til side på en tallerken.

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Skær pære i tynde, halve skiver. Hak agurk groft. Hak purløg fint.

Skær citron i både. Bland snittet salat, pære, agurk, aioli, et skvæt citronsaft, et skvæt vand* og halvdelen af purløg i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Anret schnitzler og pæreslaw på tallerkener. Top med resterende purløg. Server med BBQ-sauce.