Træt af burger, der altid smager af det samme? Prøv vores saftige æbleburger, som bliver super juicy af at få revet æble i farsen. Vi laver også en sprød æbleslaw med gulerod og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter af kartofler og knoldselleri og BBQ-sauce er perfekt tilbehør!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
37.5 g
Rødkål, skåret
12.5 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
500 g
Kartofler
1 stk
Gulerod
1 stk
Æble
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder: Selleri)
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Salt til slaw
½ tsk
Salt til bøffer
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skræl knoldselleri.
Skær kartofler og knoldselleri (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål, mayonnaise og salt i en lille skål, og stil til side indtil servering.
Skræl æble, og riv groft.
Bland hakket svine-/kalvekød, æble og rasp, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 2-3 min.
Fyld boller med bøffer, en smule coleslaw og BBQ-sauce.
Server med fritter og resterende coleslaw.