Skip to main content
Saftig svine- og kalvekødsburger
Saftig svine- og kalvekødsburger

Saftig svine- og kalvekødsburger

med cremet coleslaw og sød BBQ-sauce

Træt af burger, der altid smager af det samme? Prøv vores saftige æbleburger, som bliver super juicy af at få revet æble i farsen. Vi laver også en sprød æbleslaw med gulerod og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter af kartofler og knoldselleri og BBQ-sauce er perfekt tilbehør!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Gluten
Hvede
Æg
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

37.5 g

Rødkål, skåret

12.5 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Sennep, Æg)

500 g

Kartofler

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til slaw

½ tsk

Salt til bøffer

Næringsindhold

Energi (kJ)4041 kJ
Kalorier (kcal)966 kcal
Fedt39.7 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat113.3 g
Sukker28.1 g
Kostfibre9.3 g
Protein40.1 g
Salt6.8 g
Potassium1372 mg
Calcium24 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl knoldselleri.

Skær kartofler og knoldselleri (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav coleslaw
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, mayonnaise og salt i en lille skål, og stil til side indtil servering.

Form bøffer
3

Skræl æble, og riv groft.

Bland hakket svine-/kalvekød, æble og rasp, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
5

Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Fyld boller med bøffer, en smule coleslaw og BBQ-sauce.

Server med fritter og resterende coleslaw.