HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSaftig Steak Burger Og Peberaioli
topBanner
Saftig steak burger og peberaioli

Saftig steak burger og peberaioli

med stegt portobello og sprøde fritter

Premium

Så blev det lørdag igen! Hvad skal vi finde på i dag? Børnene vil have burgers og de voksne vil have bøffer. Intet problem, i aften vil alle være tilfredse, når vi laver burgers med skiver af perfekt stegt Striploin Steak. Vi har erstattet det klassiske burgertilbehør med stegt portobello, karamelliserede rødløg, rucola og en cremet peberaioli. Vi serverer de spændende burgers med hjemmelavede fritter, perfekte til at dyppe i peberaioli!

Allergener:sulfitterægsennepglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

2 g

Grovmalet peber

500 g

Kartofler

300 g

Angus Striploin

75 g

Portobello

80 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Rødløg

40 g

Rucola

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesesam, soja, nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker* (trin 3)

2 spsk

Vand* (trin 3)

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4803.0439 kJ
Kalorier (kcal)1147.9551 kcal
Fedt63.5485 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat98.4375 g
Sukker18.5 g
Protein45.9325 g
Salt1.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær portobello [1/2 pakke, 2P] i 1 cm skiver. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr portobello med et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min. Overfør til en skål.

3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål. Bland grovmalet peber med aioli i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min. Skær bøffer i 1 cm skiver. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. 

6

Smør boller med peberaioli. Fyld med bøf, portobello, rødløg og rucola. Server med fritter og resterende peberaioli.