Amerikansk steak burger og peberaioli
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk steak burger og peberaioli

Amerikansk steak burger og peberaioli

med stegt portobello og sprøde fritter

Så blev det lørdag igen! Hvad skal vi finde på i dag? Børnene vil have burgers og de voksne vil have bøffer. Intet problem, i aften vil alle være tilfredse, når vi laver burgers med skiver af perfekt stegt Striploin Steak. Vi har erstattet det klassiske burgertilbehør med stegt portobello, karamelliserede løg, rucola og en cremet peberaioli. Vi serverer de spændende burgers med hjemmelavede fritter, perfekte til at dyppe i peberaioli.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

2 g

Groftmalet peber

500 g

Kartofler

300 g

Angus Striploin

75 g

Portobello

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

40 g

Rucola

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1143 kcal
Energi (kJ)4782 kJ
Fedt63.5 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat97.2 g
Sukker17.3 g
Protein45.9 g
Salt1.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et 
nip salt.

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil bløde.

Steg svampe
2

Imens, skær svampe [1/2 pakke, 2P] i tynde skiver.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor 
stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til 
en skål.

Karamelliser løg
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule 
olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål.

Steg bøffer
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule 
olivenolie ved behov) på høj varme.

Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Varm boller
5

Imens, knus grovmalet peber let i en morter eller direkte i posen med en kagerulle, og bland med aioli i en lille skål.

Skyl rucola.

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.

Skær bøffer i 1 cm skiver.

Server
6

Smør boller med peberaioli.

Fyld med bøffer, portobello, rødløg og rucola.

Anret burgers, fritter og peberaioli på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image