
Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger med æble i farsen og med æbleslaw med gulerod, æble og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter og BBQ-sauce er perfekte tilbehør!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Æble
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Gulerod
37.5 g
Rødkål, skåret
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep, Sulfitter)
12.5 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ tsk
Salt (trin 3)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål [1/2 pose, 2P], mayonnaise og et nip salt i en lille skål, og stil til side indtil servering.

Riv æble groft.
Bland hakket svine-/kalvekød, æble og rasp [1/2 pose, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, del boller på midten, og varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

Fyld boller med bøffer, en smule æbleslaw og BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P].
Server med fritter og resterende æbleslaw.