Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger med æble i farsen og med æbleslaw med gulerod, æble og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter og BBQ-sauce er perfekte tilbehør!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Æble
2 stk
Briocheboller
50 g
Mayonnaise
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Gulerod
37.5 g
Rødkål, skåret
30 g
BBQ-sauce
12.5 g
Rasp
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål [1/2 pose, 2P], mayonnaise og et nip salt i en lille skål, og stil til side indtil servering.
Riv æble groft.
Bland hakket svine-/kalvekød, æble og rasp [1/2 pose, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, del boller på midten, og varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.
Fyld boller med bøffer, en smule æbleslaw og BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P].
Server med fritter og resterende æbleslaw.