topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild rejekarry

Mild rejekarry

med nudler og ingefærstegt pak choi

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Børnevenlig
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

½ stk

Lime

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

125 ml

Kokosmælk

30 g

Rød karrypasta

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

1 g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)568 kcal
Energi (kJ)2378 kJ
Fedt19.6 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat71.5 g
Sukker14.2 g
Protein24.2 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Hak pak choi groft, og snit forårsløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. 

Hak rejer groft på et andet skærebræt. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil mør.

Tilsæt pak choi og ingefær, og steg videre i 2 min.

Tilsæt karrypasta, og steg i yderligere 1 min.

Lav rejekarry
3

Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce [½ pakke, 2P], sukker [1 tsk | 2 tsk] og rejer. Bring i kog, og kog under omrøring i 3-4 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Kog nudler
4

Imens, tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.

Tilsæt et skvæt limesaft, og smag til med salt og peber.

Server
6

Anret nudler og rejekarry i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og chiliflager.

Server med resterende limebåde. 

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image