
Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores pandekager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Chocolate Chip OG pandekager! Kan man tænke sig en bedre kombination? Hele familien kommer til at elske disse vidunderlige pandekager fyldt med chokoladeknapper. Luftig citron-ricotta og syrlig citronsirup giver en skøn kontrast til alt det søde.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder: Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nøtter, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
200 g
Ricotta
(Indeholder: Mælk)
50 g
Honning
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder: Mælk, Soja Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Havre, Jordnødder, Nøtter, Byg, Spelt, Gluten, Hvede)
1 stk
Citrusfrugt
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Havre, Jordnødder, Nøtter, Byg, Spelt, Gluten, Hvede)
2 spsk
Smør (trin 1)
5 dl
Vand (trin 1)

Opvarm en stegepande på middelhøj varme.
Rist kokosmel i 3-4 min, indtil gylden, og stil til side i en skål.
Pisk vand [5 dl], pandekagemiks og chokoladeknapper sammen i en stor skål.
Smelt smør [2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres på 100°C/80°C (varmluft).

Halver citron.
Bland sirup og citronsaft [1 spsk] i en lille gryde på middelhøj varme.
Kog indtil sirup tykner, 8-10 min, rør rundt nogle gange undervejs.
Sluk for varmen og dæk med låg indtil servering.

Pisk ricotta og citronsaft [1 spsk] i en mellemstor skål, indtil glat og luftigt, cirka 30 sek.

Anret pandekager på tallerkener, top med citron ricotta, dryp med citronsirup, og drys med kokosmel.