Marineret kyllingebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marineret kyllingebowl

Marineret kyllingebowl

med mandel-appelsincouscous og dressing

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens smukke bowl indeholder perfekt ovnstegt kylling, couscous med mandler, appelsin og persille, og ovnbagte grøntsager. Vi topper vores kyllingebowl med gulerodsbånd og en cremet dressing med mayonnaise og yoghurt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Nødder
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Peberfrugt

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Appelsin

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

12.5 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)622 kcal
Energi (kJ)2603 kJ
Fedt17.9 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat59.4 g
Sukker19.1 g
Protein48.5 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær peberfrugt i 2 cm tern. 

Skær rødløg i 2 cm både. 

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 15 min, eller indtil bløde. 

Bag kylling
2

Krydr kylling med et nip salt. 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Brun kylling i 2 min på hver side. Overfør til bagepladen med grøntsager, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Brug to bageplader til 4P.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog couscous
3

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered frugt og grønt
4

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd. 

Hak persille fint. 

Halver appelsin. 

Hak mandler groft. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland couscous
5

Bland mayonnaise [1/2 pakke, 2P], yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en skål. 

Rør mandler og persille i gryden med færdig couscous. 

Tilsæt appelsinsaft [1/2 stk, 2P], og vend sammen. 

Skær kylling i 2 cm skiver.

Server
6

Anret couscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener.

Top med gulerod og dressing.