Marineret kyllingebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marineret kyllingebowl

Marineret kyllingebowl

med mandel-appelsincouscous og dressing

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt ovnstegt bbq-marineret kylling, appelsincouscous med mandler og ovnbagte grøntsager. Vi topper vores kyllingebowl med cremet persilledressing med aioli.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Æg
Sennep
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Peberfrugt

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

20 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Appelsin

10 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)607 kcal
Energi (kJ)2539 kJ
Fedt16.8 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat59.5 g
Sukker19 g
Protein48.1 g
Salt2.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). Bring en kedel eller gryde med vand i kog.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i 3 cm både.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde skiver. 

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil møre. 

Bag kylling
2

Krydr kylling med et nip salt på begge sider.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling på hver side i 2 min, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-11 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog couscous
3

Bland grøntsagsbouillon, couscous og kogende vand [2,5 dl | 5 dl] i en skål, og dæk til med låg. Lad trække i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl gulerod (uskrællet) til lange, tynde bånd.

Hak persille fint.

Halver appelsin.

Hak mandler [1/2 pakke, 2P] groft.

Bland appelsin-couscous
5

Bland aioli [1/2 pakke, 2P], yoghurt, persille (gem lidt til anretning) og et nip salt og peber i en skål. 

Tilsæt appelsinsaft [1/2 stk, 2P] og mandler til skålen med couscous, og vend sammen.

Skær kylling i 2 cm skiver.

Server
6

Anret couscous i dybe tallerkener.

Top med grøntsager og kylling.

Drys med resterende persille.

Server med dressing.