
Dyk ned i et hav af smag med vores Citronbagt torsk med dild. Her får du en skøn ret, der er forfriskende, smagfuld og ikke mindst let at lave. En lækker og nem mulighed for at forkæle dig selv og din familie med torsk til aftensmad.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Løg
1 stk
Rødbede
1 stk
Gulerod
1 stk
Dild
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Agurk
75 ml
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Citrusfrugt
250 g
Torsk
(Indeholder: Fisk)
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til fisk
2.5 dl
Vand til couscous
½ tsk
Salt til couscous
½ spsk
Olie til couscous

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær rødløg i 2 cm både.
Skær rødbede (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.
Fordel i den ene side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil møre.

Imens, skær citron [1/2 stk, 2P] i tynde skiver.
Hak dild fint.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt. Drys med halvdelen af dild, og placer citronskiver ovenpå. Placer fisk med skindsiden nedad på den anden side af bagepladen, når rodfrugterne har 15 min tilbage.
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Imens, bring vand, grøntsagsbouillon og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Riv hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Hak agurk fint.
Bland yoghurt, hvidløg, agurk og et nip salt i en skål.

Vend færdige rodfrugter i gryden med couscous.
Tilsæt et skvæt citronsaft og resterende dild.
Krydr med salt og et nip peber.

Anret fisk og rodfrugtecouscous i dybe tallerkener.
Server med agurkeyoghurt.