
Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din taco-aften. Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser, og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv asiatisk marinade, og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og asiatisk mayonnaise.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)
2 stk
Hvidløgsfed
2 tsk
Ingefær
½ stk
Chili
½ stk
Citrusfrugt
1 stk
Mynte
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
225 g
Hakket oksekød
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
60 g
Blandet salat
1 stk
Gulerod, Julienne
1 spsk
Vand* (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Riv hvidløg og ingefær fint.
Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Skyl salat.
Hak mynte og peanuts groft.

Bland hvidløg, ingefær [2 tsk | 4 tsk], sojasauce, vand [1 spsk | 2 spsk] og et skvæt limesaft i en lille skål.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt marinade, og steg videre i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod.
Top med asiatisk mayonnaise, peanuts, mynte og chili.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.