topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet prosciuttopasta

Cremet prosciuttopasta

med stegt portobello og frisk basilikum

Prosciutto er det italienske ord for skinke. Vi kalder den også for parmaskinke, og den bliver ofte brugt uden tilberedning til tapas. I aften har vi dog valgt at bruge den i en skøn pastaret, både blandet sammen med portobello, spinat og basilikum - og som topping.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

½ stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2459 kJ
Kalorier (kcal)588 kcal
Fedt19.4 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat74.4 g
Sukker10 g
Protein27.5 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær portobello i tynde skiver.

Hak løg [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint.

Hak basilikum og prosciutto groft.

Skyl spinat.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. 

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld vand fra, og vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg prosciutto
3

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme. 

Steg løg, portobello, zucchini og hvidløg i 4-5 min, eller indtil møre. 

Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og basilikum, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Lav sauce
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme. 

Steg løg, portobello, zucchini og hvidløg i 4-5 min, eller indtil møre. 

Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og basilikum, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af prosciutto til stegepanden, og rør rundt.

Krydr med et stort nip peber.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med høvlet ost og resterende prosciutto.