Japanske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske svine- og kalvekødstacos

Japanske svine- og kalvekødstacos

med sprød kålsalat og stærk chili

Vi drømmer os væk til Asien med en fantastisk opskrift på japanske tacos. Vi steger hakket svine- og kalvekød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, kød, kålsalat og et nip chili!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Rød chili

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Rødløg

1 stk

Ingefær

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3992 kJ
Kalorier (kcal)954 kcal
Fedt52.4 g
Mættet fedt10.3 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker16.4 g
Protein37.2 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær lime i både og chili i tynde skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft. 

Steg kød
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg med et nip salt i 5-6 min, eller indtil brunet.

Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, et skvæt limesaft, olivenolie [1 spsk I 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i en skål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt. 

Varm tortillabrød
3

Tilsæt hvidløg og ingefær [2 tsk | 4 tsk] til stegepanden, og steg videre i 1 min. 

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], og rør rundt.

Krydr med et stort nip peber.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise.

Fyld med salat, svine-/kalvekød og chili. 

Server med resterende limebåde.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.