HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapanske Svine Og Kalvekødstacos
topBanner
Japanske svine- og kalvekødstacos

Japanske svine- og kalvekødstacos

med sprød kålsalat og stærk chili

Populær

Vi drømmer os væk til Asien med en fantastisk opskrift på japanske tacos. Vi steger hakket kød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili!

Tags:One PanHurtig
Allergener:SesamÆgGlutenSojaSennepSulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Rød chili

50 g

Asiatisk mayonnaise

(IndeholderSesam, Æg, Gluten, Soja, Sennep)

37.5 g

Asiatisk woksauce

(IndeholderSesam, Gluten, Soja, Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(IndeholderGluten)

150 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

(Kan indeholdeSelleri)

1 stk

Rødløg

1 stk

Ingefær

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)967 kcal
Energi (kJ)4047 kJ
Fedt53.5 g
Mættet fedt10.3 g
Kulhydrat78.59 g
Sukker16.2 g
Protein38.63 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær lime i både. Skær chili i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet) groft.

2

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg med et nip salt i 5-6 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Bland snittet salat, gulerod, et skvæt limesaft, olivenolie [1 spsk I 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

4

Tilsæt hvidløg og ingefær til panden, og steg i 1 min. Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber.

5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

6

Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise. Top med salat og kød. Drys med med chili. Server med resterende limebåde.