
Den vidunderlige svampeburger med bacon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
125 g
Bacon, skiver
200 g
Champignon
1 stk
Løg
½ stk
Citron, økologisk
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
150 g
Kålblanding, skåret
2 stk
Briocheboller
50 g
Ketchup
1 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
2 stk
Æg (trin 4)

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-5 min på hver side, eller indtil sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Hak svampe groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg svampe, rødløg og timian i 4-5 min, og krydr med et nip salt* og peber*.

Skær citron i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Bland citronsaft [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af mayonnaise i en mellemstor skål. Vend kålblanding og gulerod med et nip salt* og peber* i skålen.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.

Smør boller med cajunmayo. Fyld med svampe, bacon og 1/3 af coleslaw. Top med spejlæg. Server med resterende coleslaw.

