Gyldenstegt svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt svineschnitzel

Gyldenstegt svineschnitzel

med ovnbagte rodfrugter og majsslaw

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at blive paneret i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og pastinak, og en frisk majsslaw med hvidløgsaioli.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

500 g

Kartofler

150 g

Snittet kålsalat

300 g

Svineschnitzel

80 g

Aioli

1 dåse

Majs

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3704 kJ
Kalorier (kcal)885 kcal
Fedt43.3 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat81.7 g
Sukker15.4 g
Kostfibre9.8 g
Protein44.4 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.6 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Paner kød
2

Pisk æg i en skål.

Bland panko og salt i en anden skål.

Krydr svinekød med et nip salt.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Forbered majs
4

Imens, hæld væde fra majs.

Lav majsslaw
5

Bland majs, snittet kålsalat, aioli og et nip salt og peber i en skål.

Server
6

Anret svinekød, rodfrugter og majsslaw på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image