En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at blive paneret i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og pastinak, og en frisk majsslaw med hvidløgsaioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
500 g
Kartofler
150 g
Snittet kålsalat
300 g
Svineschnitzel
80 g
Aioli
1 dåse
Majs
1 stk
Pastinak
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Pisk æg i en skål.
Bland panko og salt i en anden skål.
Krydr svinekød med et nip salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, hæld væde fra majs.
Bland majs, snittet kålsalat, aioli og et nip salt og peber i en skål.
Anret svinekød, rodfrugter og majsslaw på tallerkener.