Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske vegetartacos

Asiatiske vegetartacos

med plantefars og spicy srirachamayonnaise

Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smager. Virkelig skønne tacos med plantefars, rødløg, pak choi, gulerod, asiatisk woksauce og spicy srirachamayonnaise vil blive en favorit for hele familien.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Gerste
Soja
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

8 stk

Små tortillabrød

1 stk

Gulerod

½ stk

Rødløg

75 g

Asiatisk woksauce

1 g

Chiliflager

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Pak choi

50 g

Mayonnaise

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3449 kJ
Kalorier (kcal)824 kcal
Fedt40.2 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat84 g
Sukker22.1 g
Kostfibre11.1 g
Protein26.9 g
Salt5.4 g
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær pak choi i tynde skiver.

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. 

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt pak choi, og steg videre i 2-3 min. 

Sylt agurk
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær agurk i 1 cm tern.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt en skål.

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Steg plantefars
3

Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce, et nip chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et skvæt vand, og steg i 2-3 min, eller indtil opvarmet.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland mayonnaise og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Fyld tortillabrød med plantefars, grøntsager, gulerod, agurk og en klat srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image