
Asiatisk nudelsalat
med pulled beans og knasende peanuts
I aften frister vi med en fyldig asiatisk nudelsalat med sprøde grøntsager og pulled beans, som vi marinerer i soyasauce, hvidløg og asiatisk woksauce, inden vi steger den med rødløg. Vi topper vores vidunderlige nudelsalat med knasende peanuts, lime og chili for et ekstra twist.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Hvidløgsfed
½ g
Chiliflager
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ stk
Lime
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
½ stk
Rødløg
1 stk
Agurk
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Peberfrugt
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 tsk
Sukker (trin 1)
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Bland pulled beans, sojasauce, hvidløg, asiatisk woksauce, sukker* [ 1 tsk | 2 tsk] og et skvæt limesaft i en mellemstor skål. TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Del agurk på midten, og skær i 1 cm stave. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland peberfrugt, agurk og rødløg i en stor skål.
Kom nudler i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde. Gem en smule nudelvand [½ dl | 1 dl], og hæld resten fra. Skyl nudler under koldt vand* i en si.
Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans med et nip salt* og peber* i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt nudler og nudelvand, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt grøntsager, og vend sammen.
Anret nudelsalat og pulled beans på tallerkener. Drys med peanuts og chiliflager [1/2 pakke, 2P]. Server med resterende limebåde. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.