HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Nudelsalat
topBanner
Asiatisk nudelsalat

Asiatisk nudelsalat

med pulled beans og knasende peanuts

I aften frister vi med en fyldig asiatisk nudelsalat med sprøde grøntsager og pulled beans, som vi marinerer i soyasauce, hvidløg og asiatisk woksauce, inden vi steger den med rødløg. Vi topper vores vidunderlige nudelsalat med knasende peanuts, lime og chili for et ekstra twist.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:JordnødderGlutenSojaSesamSulfitterÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

20 g

Saltede peanuts

(IndeholderJordnødderKan indeholdeSesam, Nødder)

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

½ stk

Lime

75 g

Asiatisk woksauce

(IndeholderGluten, Soja, Sesam, Sulfitter)

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

150 g

Fuldkornsnudler

(IndeholderGluten)

1 stk

Peberfrugt

240 g

Pulled beans

(IndeholderGluten, Soja, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)742 kcal
Energi (kJ)3103 kJ
Fedt22.69 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat86.49 g
Sukker22.7 g
Protein43.81 g
Salt5.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Bland pulled beans, sojasauce, hvidløg, asiatisk woksauce, sukker* [ 1 tsk | 2 tsk] og et skvæt limesaft i en mellemstor skål. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

 

2

Del agurk på midten, og skær i 1 cm stave. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland peberfrugt, agurk og rødløg i en stor skål.

 

3

Kom nudler i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde. Gem en smule nudelvand [½ dl | 1 dl], og hæld resten fra. Skyl nudler under koldt vand* i en si.

 

4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans med et nip salt* og peber* i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt nudler og nudelvand, og lad simre i 2-3 min.

 

5

Tilsæt grøntsager, og vend sammen.

 

6

Anret nudelsalat og pulled beans på tallerkener. Drys med peanuts og chiliflager [1/2 pakke, 2P]. Server med resterende limebåde. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.