topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk nudelsalat

Asiatisk nudelsalat

med pulled beans og knasende peanuts

I aften frister vi med en fyldig asiatisk nudelsalat med sprøde grøntsager og pulled beans, som vi marinerer i soyasauce, hvidløg og asiatisk woksauce, inden vi steger den med rødløg. Vi topper vores vidunderlige nudelsalat med knasende peanuts, lime og chili for et ekstra twist.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam
Byg
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Lime

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Peberfrugt

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)742 kcal
Energi (kJ)3103 kJ
Fedt22.7 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat86.5 g
Sukker22.7 g
Protein43.8 g
Salt5.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Bland pulled beans, sojasauce, hvidløg, asiatisk woksauce, sukker* [ 1 tsk | 2 tsk] og et skvæt limesaft i en mellemstor skål. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

 

Forbered grøntsager
2

Del agurk på midten, og skær i 1 cm stave. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland peberfrugt, agurk og rødløg i en stor skål.

 

Kog nudler
3

Kom nudler i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde. Gem en smule nudelvand [½ dl | 1 dl], og hæld resten fra. Skyl nudler under koldt vand* i en si.

 

Steg pulled beans
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans med et nip salt* og peber* i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt nudler og nudelvand, og lad simre i 2-3 min.

 

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt grøntsager, og vend sammen.

 

Server
6

Anret nudelsalat og pulled beans på tallerkener. Drys med peanuts og chiliflager [1/2 pakke, 2P]. Server med resterende limebåde. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.