topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med bearnaise-aioli, grønne bønner og rosmarinfritter

Premium

Her byder vi på en luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Supermør, perfekt stegt striploin-bøf. Lækkert tilbehør er hjemmelavet bearnaise-aioli, grønne bønner med hvidløg og sprøde rosmarinfritter.

Allergener:ægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Skalotteløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

80 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

300 g

Angus Striploin

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3299 kJ
Kalorier (kcal)788 kcal
Fedt48 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat52 g
Sukker7 g
Protein38 g
Salt1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Hak rosmarin [1 stilk I 1 stilk] groft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med rosmarin. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Hak estragon fint. Hak persille fint. Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær ender af grønne bønner.

3

Bland aioli, estragon, skalotteløg og persille i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 2 min. Tilsæt hvidløg, og steg under omrøring i 1 min.

6

Anret bøffer, fritter og bønner på tallerkener. Server med bearnaise-aioli.