Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Angus Striploin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med bearnaise-aioli, grønne bønner & rosmarinfritter

Her byder vi på en luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Supermør, perfekt stegt striploin-bøf. Lækkert tilbehør er hjemmelavet bearnaise-aioli, grønne bønner med hvidløg og sprøde rosmarinfritter.

Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Skalotteløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Angus Striploin

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)789 kcal
Energi (kJ)3302 kJ
Fedt48.16 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat52.09 g
Sukker6.7 g
Protein38.37 g
Salt0.9 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Hak rosmarin [1 stilk I 1 stilk] groft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med rosmarin. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Hak estragon, persille og skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær ender af grønne bønner.

Bland bearnaise-aioli
3

Bland aioli, estragon, skalotteløg og persille i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*, og steg i 1 min på hver side. Skru ned til middel varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Steg bønner
5

Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 2 min. Tilsæt hvidløg, og steg under omrøring i 1 min.

Server
6

Anret bøffer, fritter og bønner på tallerkener. Server med bearnaise-aioli.