HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAngus Striploin
topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med grønne bønner & baconmos

Premium

En luksusret til weekenden, perfekt til gæster, eller bare når du vil forkæle familien. Supermør striploin steak, som I steger lige efter ønske. Lækkert tilbehør er stegte grønne bønner og gulerod, cremet baconmos og en fantastisk pebersauce.

Tags:Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

62.5 g

Bacon, skiver

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Grønne bønner

4 g

Oksebouillon

100 ml

Madlavningsfløde

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

⅕ spsk

Smør* (trin 1)

2 spsk

Mælk* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3178.9299 kJ
Kalorier (kcal)759.7825 kcal
Fedt41.008 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat55.5726 g
Sukker11.1 g
Protein44.3926 g
Salt2.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg. Kog kartofler og hvidløg i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Tilsæt smør* [3 spsk | 6 spsk], mælk* [2 spsk | 4 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og mos med en kartoffelmoser eller gaffel.

2

Fjern ender fra bønner. Skræl gulerod, og skær i tynde stave. Hak bacon [1/2 pakke, 2 pers.] fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min, eller indtil sprød. Overfør til en skål. Vend bacon i gryden med kartoffelmos, og smag til med salt* og peber*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en samme stegepande på høj varme. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*. Brun i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Stil til side, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg bønner og gulerod i 4-5 min, eller indtil bløde. Smag til med salt* og peber*.

5

Opvarm madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], oksebouillon og et stort nip peber* i en gryde. Lad simre i 3-4 min, eller indtil saucen er let tyknet. Tilsæt kødsaft fra bøfferne, og smag til med salt* og peber*.

6

Anret bøffer, baconmos og grøntsager på tallerkener. Øs sauce over.