HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske Pirogger
topBanner
Vegetariske pirogger

Vegetariske pirogger

med champignon & avocadosalat

Sprøde, fyldte, og velsmagende pirogger er en hurtig og smagsrig måde at tilfredsstille sult på. Med en perfekt kombination af svampe, rødløg, zucchini og salatost er disse vegetariske pirogger en kulinarisk og mættende jackpot. Server med en frisk salat med avocado, pebret rucola og mild avocado for en afbalanceret smagsoplevelse.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkglutenæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

1 stk

Champignon

1 stk

Middelhavsdrøm

efter behov

Zucchini

Tærtedej

(Indeholdergluten)

Citron

Rødløg

Rucola

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2220.5745 kJ
Kalorier (kcal)530.73 kcal
Fedt23.2725 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat63.1775 g
Sukker1.9 g
Protein10.47 g
Salt1.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Riv zucchini [½ stk, 2 pers.] groft. Pres væden fra gennem en si.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, svampe, zucchini og Hvide Løjer & Urter i 5-7 min. 

3

Smuldr salatost [½ pakke, 2 pers.] i panden. Steg videre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. 

4

Skær tærtedej til kvadrater (2 pr. person). Anbring svampefyld i midten af hver kvadrat. Fold sammen til trekanter. Tryk kanten med en gaffel, så piroggerne lukkes tæt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg*. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne.

5

Skær avocado i 1 cm tern. Skær citron i både. Bland avocado, rucola [½ pose, 2 pers.], et skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål.

6

Anret pirogger på tallerkener. Server med avocadosalat.