
Sprøde, fyldte, og velsmagende pirogger er en hurtig og smagsrig måde at tilfredsstille sult på. Med en perfekt kombination af svampe, rødløg, zucchini og salatost er disse vegetariske pirogger en kulinarisk og mættende jackpot. Server med en frisk salat med avocado, pebret rucola og mild avocado for en afbalanceret smagsoplevelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
75 g
Græsk salatost
200 g
Champignon
4 g
Middelhavsdrøm
½ stk
Zucchini
1 stk
Tærtedej
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Løg
70 g
Rucola
1 stk
Avocado
1 stk
Æg
efter behov
Vand

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Riv zucchini [½ stk, 2 pers.] groft. Pres væden fra gennem en si.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, svampe, zucchini og Hvide Løjer & Urter i 5-7 min.

Smuldr salatost [½ pakke, 2 pers.] i panden. Steg videre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*.

Skær tærtedej til kvadrater (2 pr. person). Anbring svampefyld i midten af hver kvadrat. Fold sammen til trekanter. Tryk kanten med en gaffel, så piroggerne lukkes tæt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg*. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne.

Skær avocado i 1 cm tern. Skær citron i både. Bland avocado, rucola [½ pose, 2 pers.], et skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål.

Anret pirogger på tallerkener. Server med avocadosalat.