
Sprøde, fyldte, og velsmagende pirogger er en hurtig og smagsrig måde at tilfredsstille sult på. Med en perfekt kombination af svampe, rødløg og zucchini sammen med lækre krydderier i form af salatost og dukkah er disse vegetariske pirogger en kulinarisk og mættende jackpot. Server med en frisk salat med avocado, pebret rucola og mild avocado for en afbalanceret smagsoplevelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
15 g
Dukkah
150 g
Græsk salatost
1 stk
Zucchini
200 g
Brune champignon
1 stk
Løg
70 g
Rucola
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Tærtedej
1 stk
Avocado
½ stk
Æg
1 spsk
Vand

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde skiver. Skær svampe i tynde skiver. Riv zucchini. Pres væden fra.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, svampe, zucchini og dukkah i 5-7 min. Krydr med salt* og peber*.

Smuldr ost i panden. Steg videre under omrøring i 2 min.

Skær tærtedej til cirkler (2 pr. person). Pisk æg* i en kop. Anbring svampefyld i den ene side af hver cirkel. Fold sammen. Tryk kanten sammen med en gaffel, så piroggerne lukkes tæt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg*. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne.

Skær avocado i 1 cm tern. Skær citron i både. Bland avocado, rucola, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Anret pirogger på tallerkener. Server med avocadosalat.

