Ugens taco-opskrift er en spændende nyfortolkning med fantastiske smage! grillost er i fokus, og ud over klassiske grøntsager fylder du dine varme tortillas med saftig citronaioli og lækker rødbederelish, som både mætter og forener sig fantastisk i smag. Velkomponeret, enkelt og vidunderligt godt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
24 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Rødbede
60 g
Blandet salat
200 g
Grillost
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Rødløg
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ spsk
Olie til stegning
2 tsk
Sukker til glaze
2 dl
Vand til glaze
¼ tsk
Salt til glaze
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Riv rødbede (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt rødbede, balsamico, sukker og et nip salt, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt vand, og steg i yderligere 5-6 min, eller indtil reduceret.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.
Imens, skær citron i både.
Bland aioli og et skvæt citronsaft i en lille skål.
Hak tomat fint.
Skær agurk i tynde stave.
Skær grillost i stave (4 pr. person).
Skyl salat.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med citronaioli.
Fyld med agurk, tomat, salat, rødbederelish og grillost.
Server med citronbåde.