Skip to main content
Vegetariske grillostetacos
Vegetariske grillostetacos

Vegetariske grillostetacos

med varm rødbederelish og syrlig aioli

Ugens taco-opskrift er en spændende nyfortolkning med fantastiske smage! grillost er i fokus, og ud over klassiske grøntsager fylder du dine varme tortillas med saftig citronaioli og lækker rødbederelish, som både mætter og forener sig fantastisk i smag. Velkomponeret, enkelt og vidunderligt godt.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

8 stk

Små tortillabrød

24 ml

Balsamico

60 g

Blandet salat

200 g

Grillost

1 stk

Rødløg

80 g

Aioli

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

2 tsk

Sukker til glaze

2 dl

Vand til glaze

¼ tsk

Salt til glaze

Næringsindhold

Energi (kJ)4480 kJ
Kalorier (kcal)1071 kcal
Fedt62.3 g
Mættet fedt25.6 g
Kulhydrat90.7 g
Sukker23.9 g
Kostfibre9.2 g
Protein36.3 g
Salt6.2 g
Trans Fat0.2 g
Potassium303.6 mg
Calcium19.8 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Riv rødbede (uskrællet) groft.

Lav relish
2

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt rødbede, balsamico, sukker og et nip salt, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand, og steg i yderligere 5-6 min, eller indtil reduceret.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.

Bland citronaioli
3

Imens, skær citron i både.

Bland aioli og et skvæt citronsaft i en lille skål.

Hak tomat fint.

Skær agurk i tynde stave.

Skær grillost i stave (4 pr. person).

Skyl salat.

Steg grillost
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Varm tortillabrød
5

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med citronaioli.

Fyld med agurk, tomat, salat, rødbederelish og grillost.

Server med citronbåde.