Vegetariske grillostetacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske grillostetacos

Vegetariske grillostetacos

med varm rødbederelish og syrlig aioli

Ugens taco-opskrift er en spændende nyfortolkning med fantastiske smage! Grillost er i fokus, og ud over klassiske grøntsager fylder du dine varme tortillas med saftig citronaioli og lækker rødbederelish, som både mætter og forener sig fantastisk i smag. Velkomponeret, enkelt og vidunderligt godt.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

25 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

1 stk

Rødbede

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4295 kJ
Kalorier (kcal)1027 kcal
Fedt61.7 g
Mættet fedt25.5 g
Kulhydrat79 g
Sukker24.5 g
Protein36 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Riv rødbede (uskrællet) groft.

Lav relish
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt rødbede, balsamico, sukker [2 tsk | 4 tsk] og et nip salt, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], og steg i yderligere 5-6 min, eller indtil reduceret. 

Krydr med salt og peber, og overfør til en skål.

Bland citronaioli
3

Imens, skær citron i både. 

Bland aioli og et skvæt citronsaft i en lille skål. 

Hak tomat fint. 

Skær agurk i tynde stave.

Skær grillost i stave (4 pr. person).

Skyl salat.

Steg grillost
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme. 

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Varm tortillabrød
5

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med citronaioli. 

Fyld med agurk, tomat, salat, rødbederelish og grillost. 

Server med citronbåde.