Skip to main content
Nem tortelloni-oksekødsgryde
 Nem tortelloni-oksekødsgryde

Nem tortelloni-oksekødsgryde

med spinat-ricottafyld og hjemmelavet pesto

4.1
(105)

Har du brug for aftensmad i en rivende fart? Vores Varmende tortelloni-oksekødsgryde er din redning! Denne dejlige gryderet smager som har den stået og simret i timevis, men er perfekt til travle hverdagsaftener, da den er klar på under 15 minutter.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Mælk
Hvede
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni

(Indeholder: Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nøtter)

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Basilikum

20 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

390 g

Hakkede tomater

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

3 dl

Vand til gryderet

½ tsk

Salt til gryderet

1 spsk

Smør til gryderet

1 tsk

Sukker til gryderet

2 spsk

Olie til pesto

Næringsindhold

Energi (kJ)3736 kJ
Kalorier (kcal)893 kcal
Fedt43.4 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat79.2 g
Sukker22.3 g
Kostfibre8.7 g
Protein43.5 g
Kolesterol8.3 mg
Salt7.2 g
Potassium349.8 mg
Calcium123.3 mg
Iron2.6 mg

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og gulerod med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
2

Tilsæt hakkede tomater, vand, salt, smør, sukker og et stort nip peber, og lad simre i 4-5 min.

Tilsæt tortelloni og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Lav pesto
3

Imens, hak basilikum fint.

Bland basilikum, finrevet ost, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål. 

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener. 

Top med pesto.