Har du brug for aftensmad i en rivende fart? Vores Varmende tortelloni-oksekødsgryde er din redning! Denne dejlige gryderet smager som har den stået og simret i timevis, men er perfekt til travle hverdagsaftener, da den er klar på under 15 minutter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Spinat- og ricottatortelloni
(Indeholder: Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nødder)
225 g
Hakket oksekød
1 stk
Basilikum
1 stk
Gulerod
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
¼ tsk
Salt til kød
3 dl
Vand til gryderet
½ tsk
Salt til gryderet
1 spsk
Smør til gryderet
1 tsk
Sukker til gryderet
2 spsk
Olie til pesto
Hak gulerod (uskrællet) fint.
Hak basilikum fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød og gulerod med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hakkede tomater, vand, salt, smør, sukker og et stort nip peber, og lad simre i 4-5 min.
Tilsæt tortelloni og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Bland basilikum, finrevet ost, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.
Anret gryderet i skåle.
Top med pesto.