Varmende tortelloni-oksekødsgryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
 Varmende tortelloni-oksekødsgryde

Varmende tortelloni-oksekødsgryde

med spinat-ricottafyld og hjemmelavet pesto

Har du brug for aftensmad i en rivende fart? Vores Varmende tortelloni-oksekødsgryde er din redning! Denne dejlige gryderet smager som har den stået og simret i timevis, men er perfekt til travle hverdagsaftener, da den er klar på under 15 minutter.

Tags:
10 min prep
Allergener:
Gluten
Mælk
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Spinat- og ricottatortelloni

(Indeholder: Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nødder)

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Basilikum

1 stk

Gulerod

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

3 dl

Vand til gryderet

½ tsk

Salt til gryderet

1 spsk

Smør til gryderet

1 tsk

Sukker til gryderet

2 spsk

Olie til pesto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4059 kJ
Kalorier (kcal)970 kcal
Fedt52.6 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat79.3 g
Sukker22.4 g
Protein42.5 g
Salt7.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak gulerod (uskrællet) fint.

Hak basilikum fint.

Steg kød
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og gulerod med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt hakkede tomater, vand, salt, smør, sukker og et stort nip peber, og lad simre i 4-5 min.

Tilsæt tortelloni
4

Tilsæt tortelloni og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Lav pesto
5

Bland basilikum, finrevet ost, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret gryderet i skåle.

Top med pesto.