HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconUrtepaneret Svineschnitzel
topBanner
Urtepaneret svineschnitzel

Urtepaneret svineschnitzel

med spaghetti i tomatsauce og rucolasalat

Server familiens vidunderlig svineschnitzel, som paneres i panko og persille. Skønt tilbehør er spaghetti blandet med krydret tomatsauce med middelhavssmag. Vi serverer vores urtepaneret svineschnitzel og pasta med en frisk rucolasalat, toppet med en syrlig citrondressing.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:GlutenHvedeMælkÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ pakke

Spaghetti

(IndeholderGluten, HvedeKan indeholdeSoja)

1 pose

Bredbladet persille

30 g

Panko

(IndeholderGluten, Hvede)

40 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

300 g

Svineschnitzel

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Middelhavsdrøm

40 g

Rucola

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)768 kcal
Energi (kJ)3213 kJ
Fedt31.48 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat64.92 g
Sukker18.3 g
Protein52.12 g
Salt4.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog pasta [1/2 pakke, 2P] i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

2

Hak persille fint. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en lille skål. Bland panko, halvdelen af persille, halvdelen af finrevet ost og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden lille skål. Krydr svinekød med et nip salt og peber. Vend svinekød i æg og derefter i panering.

3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden.

4

Tilsæt hakkede tomater, Middelhavsdrøm, resterende persille, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt til samme stegepande (skyl af først), og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og vend sammen.

5

Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. Halver citron [1/2 stk, 2P]. Pisk citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber sammen i en lille skål. Vend rucola med citrondressing i en skål.

6

Anret svinekød og pasta på tallerkener. Drys med resterende finrevet ost. Server med rucola.