Skip to main content
Cremet kyllingepasta og soltørrede tomater
Cremet kyllingepasta og soltørrede tomater

Cremet kyllingepasta og soltørrede tomater

med sprød kålsalat

Pasta er din bedste ven når klokken er mange, og børnene skriger efter mad. Vi hjælper gerne med denne opskrift, som er klar på under 30 min. Vi vender conchiglie i en fantastisk sauce med cherrytomater, madlavningsfløde, løg og vores unikke Middelhavsblanding. Vi topper med stegt kylling og spiser maden sammen med en sprød salat med æbler og kål. Velbekomme!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Løg

50 g

Soltørrede tomater

4 g

Bouillon

4 g

Middelhavsdrøm

180 g

Conchiglie

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Æble

½ stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4015 kJ
Kalorier (kcal)960 kcal
Fedt39.9 g
Mættet fedt21.8 g
Kulhydrat95.9 g
Sukker26 g
Kostfibre8.3 g
Protein53.2 g
Salt4.1 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.2 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 12-13 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg kylling
2

Imens, skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt. 

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Overfør til en tallerken, og dæk med folie. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær soltørrede tomater og løg i tynde skiver.

Lav sauce
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, og steg løg og soltørrede tomater i 2-3 min, eller indtil bløde. 

Tilsæt madlavningsfløde, fraiche, bouillon, Middelhavsdrøm, pastavand, salt og et nip peber, og lad simre 1-2 min, eller indtil gennemvarm. 

Vend pasta i saucen.

TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen ser tyk ud!

Lav kålsalat
5

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Bland kålblanding, æble, gulerod, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. 

Top med kylling.

Server med kålsalat.