
Pasta er din bedste ven når klokken er mange, og børnene skriger efter mad. Vi hjælper gerne med denne opskrift, som er klar på under 30 min. Vi vender conchiglie i en fantastisk sauce med cherrytomater, madlavningsfløde, løg og vores unikke Middelhavsblanding. Vi topper med stegt kylling og spiser maden sammen med en sprød salat med æbler og kål. Velbekomme!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Løg
50 g
Soltørrede tomater
4 g
Bouillon
4 g
Middelhavsdrøm
180 g
Conchiglie
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Æble
½ stk
Gulerod, Julienne
½ dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til sauce
½ spsk
Olie til salat

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 12-13 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken, og dæk med folie.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, skær soltørrede tomater og løg i tynde skiver.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, og steg løg og soltørrede tomater i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt madlavningsfløde, fraiche, bouillon, Middelhavsdrøm, pastavand, salt og et nip peber, og lad simre 1-2 min, eller indtil gennemvarm.
Vend pasta i saucen.
TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen ser tyk ud!

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Bland kålblanding, æble, gulerod, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med kylling.
Server med kålsalat.