Skip to main content
Smoothiebowl med jordbær og mango
Smoothiebowl med jordbær og mango

Smoothiebowl med jordbær og mango

2 portioner | med frysetørrede jordbær og cashewnødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Prøv en smuk mangosmoothiebowl, som både er lækker og mættende til morgenmad og frokost. Vores smoothibowl er med kokosmælk og honning, og pyntes til sidst med ristede cashewnødder og fantastiske frysetørrede jordbær.

Allergener:
Nødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid10 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 g

Frysetørrede jordbær

1 stk

Mango

180 ml

Kokosmælk

25 g

Honning

40 g

Cashewnødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Næringsindhold

Energi (kJ)1713 kJ
Kalorier (kcal)409 kcal
Fedt26.1 g
Mættet fedt15.4 g
Kulhydrat35.8 g
Sukker32.1 g
Kostfibre3.9 g
Protein6.5 g
Salt0.1 g

Fremgangsmåde

Forbered mango
1

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Rist nødder
2

Bank cashewnødder (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Blend smoothie
3

Kom mango, honning og kokosmælk i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.

4

Anret smoothie i skåle.

Top med cashewnødder og frysetørrede jordbær.