
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. Prøv en smuk mango-smoothiebowl, som både er lækker og mættende til morgenmad og frokost. Vores smoothibowl indeholder mango, kokosmælk og honning, og pyntes med ristede cashewnødder og fantastiske frysetørrede jordbær.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
8 g
Frysetørrede jordbær
1 stk
Mango
180 ml
Kokosmælk
25 g
Honning
40 g
Cashewnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Bank cashewnødder (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Kom mango, honning og kokosmælk i blenderen.
Blend i 1-2 min, eller indtil ønsket konsistens.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.

Anret smoothie i skåle.
Top med cashewnødder og frysetørrede jordbær.