
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Prøv en smuk mangosmoothiebowl, som både er lækker og mættende til morgenmad og frokost. Vores smoothibowl er med kokosmælk og honning, og pyntes til sidst med ristede cashewnødder og fantastiske frysetørrede jordbær.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
8 g
Frysetørrede jordbær
1 stk
Mango
180 ml
Kokosmælk
25 g
Honning
40 g
Cashewnødder
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Bank cashewnødder (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Kom mango, honning og kokosmælk i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.
Anret smoothie i skåle.
Top med cashewnødder og frysetørrede jordbær.