Skip to main content
Smoothiebowl med jordbær og mango

Smoothiebowl med jordbær og mango

2 portioner | med frysetørrede jordbær og cashewnødder

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. Prøv en smuk mango-smoothiebowl, som både er lækker og mættende til morgenmad og frokost. Vores smoothibowl indeholder mango, kokosmælk og honning, og pyntes med ristede cashewnødder og fantastiske frysetørrede jordbær.

Allergener:
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid10 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 g

Frysetørrede jordbær

1 stk

Mango

180 ml

Kokosmælk

25 g

Honning

40 g

Cashewnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Næringsindhold

Energi (kJ)1713 kJ
Kalorier (kcal)409 kcal
Fedt26.1 g
Mættet fedt15.4 g
Kulhydrat35.8 g
Sukker32.1 g
Kostfibre3.9 g
Protein6.5 g
Salt0.1 g

Fremgangsmåde

Forbered mango
1

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Rist nødder
2

Bank cashewnødder (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Blend smoothie
3

Kom mango, honning og kokosmælk i blenderen.

Blend i 1-2 min,  eller indtil ønsket konsistens.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.

Server
4

Anret smoothie i skåle.

Top med cashewnødder og frysetørrede jordbær.