Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du elsker tunsalat, så skal du prøve denne lækre, spicy version. Her forkæler vi tunfisk med srirachamayo, fraiche og finhakket jalapeño. Vi smører den cremede salat på en lun baguette med grøn pesto, salat og tomat. Perfekt til frokost, aftensmad eller til at pakke ind og tage med på tur!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
160 g
Tunfisk i vand
(Indeholder Fisk)
60 g
Blandet salat
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Jalapeno
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Del brød på midten, placer med bunden ned på en bageplade med bagepapir, og bag i 7-8 min, indtil sprød.
TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Hæld væde fra tunfisk.
Flæk jalapeño, fjern kerner og hak fint.
Bland tunfisk, jalapeño, srirachamayonnaise, fraiche, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Skyl blandet salat.
Skær tomat i tynde skiver.
Smør begge sider brød med grøn pesto.
Anret blandet salat, tomat og tunsalat ovenpå, og luk med oversiden af brødet.