Shawarma-inspireret veggiestrimler-wraps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Shawarma-inspireret veggiestrimler-wraps

Shawarma-inspireret veggiestrimler-wraps

med za'atar-fritter og srirachamayonnaise

I aften laver vi shawarmawraps med vegetarisk kebab, kål og syltet rødløg. Vi serverer vores shawarmawraps med hjemmelavede fritter krydret med den spændende krydderiblanding Za'atar, som giver en vidunderlig smag, og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Plantebaseret
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam
Soja
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Za'atar

(Indeholder Sesam)

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

½ stk

Rødløg

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4181 kJ
Kalorier (kcal)999 kcal
Fedt59.4 g
Mættet fedt54.6 g
Kulhydrat87 g
Sukker9.2 g
Protein27.8 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med za'atar, salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Sylt løg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland rødløg, salt og nok vand til at dække løgene i en lille skål.

Steg kebab
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Steg kebab med Panamad og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Varm tortillabrød
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland salat
5

Hæld lage fra rødløg.

Bland snittet kålsalat, rødløg, salt og halvdelen af ​​srirachamayonnaise i en mellemstor skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med kebab og salat, og rul sammen til burritos.

Server med fritter og resterende srirachamayonnaise.