Skip to main content
Shawarmawrap med veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Shawarmawrap med veggiestrimler

Shawarmawrap med veggiestrimler

med za'atar-fritter og srirachamayonnaise

I aften laver vi shawarmawraps med vegansk kebab, kålsalat og syltet skalotteløg. Vi serverer vores shawarmawraps med hjemmelavede fritter krydret med den spændende krydderiblanding Za'atar, som giver en vidunderlig smag, og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Plantebaseret
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesamzaad
Soja
Senf
Avoine

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

2 stk

Tortillabrød

500 g

Kartofler

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Za'atar

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

200 g

Vegansk kebab

1 stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4162 kJ
Kalorier (kcal)995 kcal
Fedt59.4 g
Mættet fedt54.6 g
Kulhydrat86.5 g
Sukker8.7 g
Kostfibre9.1 g
Protein27.9 g
Salt6.1 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med za'atar, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Sylt skalotteløg
2

Imens, skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Bland skalotteløg, salt og nok vand til at dække løgene i en lille skål.

Steg kebab
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Steg kebab med Panamad og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Varm tortillabrød
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland salat
5

Hæld lage fra skalotteløg.

Bland snittet kålsalat, skalotteløg, salt og halvdelen af ​​srirachamayonnaise i en mellemstor skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med kebab og salat, og rul sammen til wraps.

Server med fritter og resterende srirachamayonnaise.