Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 3x2 trin og ingredienser til 2 personer. Chiagrød er en sund og luksuriøs morgenmad, som er nem at tilberede aftenen før. Vores version indeholder yoghurt for ekstra cremethed, og er toppet med mango, passionsfrugt og kokosmel. Vi fylder vores green smoothie med avocado, agurk, mynte, ananas, honning, lime og yoghurt. Der er nok til 2 store glas, og så er det op til dig hvis du vil dele, eller hvis du snupper begge selv. Mango smoothie bowl indeholder mango, yoghurt og honning, og toppes med granatæble, mandler og kokosmel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Chiafrø
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter)
1 stk
Passionsfrugt
250 ml
Kokosmælk
75 g
Honning
450 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
30 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg)
3 stk
Mango
40 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg)
1 stk
Granatæble
1 stk
Lime
1 stk
Avocado
1 stk
Agurk
1 dåse
Ananasskiver
1 pose
Mynte
Aftenen inden:
Bland chiafrø (30 g), kokosmælk, honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Om morgenen:
Tilsæt yoghurt [1 stk] til skålen med chiapudding for en mere cremet konsistens.
Halver passionsfrugt, og skrab kød og kerner ud med en ske.
Skræl mango [1 stk], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Anret chiapudding i glas, og top med mango, passionsfrugt og kokosmel [1 stk].
Skræl mango [2 stk], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store stykker.
Halver granatæble, overfør til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Hæld vand fra.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Kom mandler i en plasticpose og knus med en stegepanden.
Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne.
Kom mango, yoghurt [1 stk] og honning [1 stk] i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.
Kom smoothie i skåle, og top med granatæble, mandler og kokosmel.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Hak agurk groft.
Skær toppen og bunden af limen, og skræl resterende lime.
Pluk mynteblade.
Kom avocado, agurk, mynte, ananas (inklusive ananassaft), honning [1 stk], lime og yoghurt [1 stk] i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.
Hæld smoothie op i glas.