Middelhavsinspireret rejepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret rejepasta

Middelhavsinspireret rejepasta

med stegte tomater og finrevet ost

Er børnene sultne? Så har du valgt den rigtige opskrift, for vi skal fremtrylle en superhurtig, men alligevel mættende og vidunderligt velsmagende ret. Vi gør det enkelt og steger rejer, løg og tomat som lader sig simre i en skøn sauce med spinat, fløde og masser af dejlige krydderier. Vi rører spaghetti i, topper med græskarkerner og ost, og så er maden klar.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Krebsdyr
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

4 g

Middelhavsdrøm

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

2 stk

Tomat

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3102 kJ
Kalorier (kcal)741 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt20.2 g
Kulhydrat76.4 g
Sukker12.1 g
Protein30.4 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg rejer
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Skyl spinat.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer, løg, tomat, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt pasta
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt spinat, madlavningsfløde, pastavand og grøntsagsbouillon, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta, og vend sammen. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret rejepasta i dybe tallerkener.

Top med græskarkerner og finrevet ost.