Middelhavsinspireret rejepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret rejepasta

Middelhavsinspireret rejepasta

med stegte tomater og finrevet ost

Er barna sultne? Da har du valgt riktig oppskrift, for vi skal trylle frem en superrask, men likevel mettende og fantastisk smakfull rett. Vi gjør det enkelt og steker reker, løk og tomat som får putre i en herlig saus med spinat, fløte og masse nydelige krydder. Vi rører inn spaghetti, topper med gresskarkjerner og ost, og så er maten klar.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Egg
Crustaceans
Schwefeldioxide und Sulfite
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

1 pakke

Madlavningsfløde

20 g

Finrevet ost

150 g

Rejer

4 g

Middelhavsdrøm

60 g

Spinat

4 g

Mamas Favorit

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Løg

2 stk

Tomat

10 g

Græskarkerner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2751 kJ
Kalorier (kcal)658 kcal
Fedt23 g
Mættet fedt11.2 g
Kulhydrat76.5 g
Sukker11.6 g
Kostfibre5.6 g
Protein33 g
Salt3.2 g
Potassium246 mg
Calcium11.5 mg
Iron0.3 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg rejer
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Skyl spinat.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer, løg, tomat, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt pasta
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt spinat, madlavningsfløde, pastavand [1/2 dl | 1 dl] og grøntsagsbouillon, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta, og vend sammen. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret rejepasta i dybe tallerkener.

Top med græskarkerner og finrevet ost.