Laksewrap med dild- og sennepssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Laksewrap med dild- og sennepssauce

Laksewrap med dild- og sennepssauce

2 portioner | med frisk salat og radise

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag frister vi med skønne frokostwraps, som sagtens kan forberedes i god tid, hvis du vil have dem med på arbejde, eller på en picnic. Vi fylder vores wraps med koldrøget laks, en sød og syrlig salat med rødløg, dild og honning-sennepsdressing, og frisk radise.

Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Dild

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

1 stk

Salat

75 g

Radiser

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1731 kJ
Kalorier (kcal)414 kcal
Fedt17.3 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat43.2 g
Sukker6.6 g
Protein20.1 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skyl salat.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Skær radise i tynde skiver.

Hak dild fint. 

Lav salat
2

Bland honning-sennepsdressing, dild og salt [1/4 tsk] i en stor skål.

Vend salat i skålen. 

Varm tortillabrød
3

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Server
4

Anret salat, radise og laks på tortillas.

Fold sammen til wraps. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image