Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I humør til mexicansk morgenmad? Vores Huevos Rancheros giver dig komfort og krydderier fra morgenstunden, med bløde æg pocheret i krydret tomatsauce. Tag en pause fra den ordinære morgenmad og forkæl smagsløgene med en tur til Mexico.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Lime
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 pose
Koriander
1 pakke
Sorte bønner
2 stk
Æg til sauce
1 spsk
Smør til sauce
1 tsk
Sukker til sauce
1 tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hak koriander groft.
Skær lime i både.
Skyl sorte bønner.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt enchiladasauce, sorte bønner, hakkede tomater, Ay Cajun-ba, smør og halvdelen af koriander.
Lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt sukker og et nip salt og peber, og vend sammen.
Brug en ske til at forme to små fordybninger i saucen, og slå et æg ud i hver fordybning.
Lad simre i 7-8 min under låg, eller indtil hviden er fast og blommen er let hævet men stadig blød.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Hvis du ikke har et låg, brug sølvpapir til at dække panden.
Smuldr salatost over og top med resterende koriander.
Server i panden med limebåde og tortillabrød.