topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Huevos Rancheros

Huevos Rancheros

2 servinger | med hvid ost og koriander

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I humør til mexicansk morgenmad? Vores Huevos Rancheros giver dig komfort og krydderier fra morgenstunden, med bløde æg pocheret i krydret tomatsauce. Tag en pause fra den ordinære morgenmad og forkæl smagsløgene med en tur til Mexico.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Lime

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 pose

Koriander

1 pakke

Sorte bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg til sauce

1 spsk

Smør til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

1 tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3444 kJ
Kalorier (kcal)823 kcal
Fedt33.1 g
Mættet fedt15.4 g
Kulhydrat92.3 g
Sukker15.7 g
Protein32.5 g
Salt8.4 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn. 

Hak koriander groft.

Skær lime i både.

Skyl sorte bønner.

Lav sauce
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt enchiladasauce, sorte bønner, hakkede tomater, Ay Cajun-ba, smør og halvdelen af koriander.

Lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt sukker og et nip salt og peber, og vend sammen.

Tilbered æg
3

Brug en ske til at forme to små fordybninger i saucen, og slå et æg ud i hver fordybning.

Lad simre i 7-8 min under låg, eller indtil hviden er fast og blommen er let hævet men stadig blød.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Hvis du ikke har et låg, brug sølvpapir til at dække panden.

Server
4

Smuldr salatost over og top med resterende koriander.

Server i panden med limebåde og tortillabrød.