
Karamelliser krydret chorizo sammen med løg og server med ovnbagte grøntsager, du har givet latinamerikansk kærlighed i form af en varmende krydderiblanding. Sæt fluffy couscous på samme plade, top med græsk salatost og frisk persille, og du har en rigtig smagsfest at glæde dig til.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Gulerod
4 g
Panamad
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Hvede, Gluten)
75 g
Græsk salatost
60 g
Spinat
15 ml
Balsamico
275 g
Blomkål
4 g
Grøntsagsbouillon
200 g
Chorizo-pølse
1 stk
Rødløg
1 tsk
Sukker
4 dl
Vand

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær blomkål i små buketter. Fordel blomkål og gulerod på en bageplade med bagepapir. Drys med Panamad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.

Skær chorizo i 1 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg og chorizo i 4-5 min.

Tilsæt balsamico, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og sukker*. Lad simre i 3-5 min, eller indtil mørk og let tyknet.

Hak persille og spinat groft. Bland perlecouscous, spinat, rødløg, chorizo, gulerod, blomkål, 1/2 persille og salatost [1/4 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i en stor skål. Smag til med salt* og peber*.

Anret chorizocouscous i skåle. Top med en smule salatost og resterende persille.

