HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStærk Chorizobowl
topBanner
Stærk chorizobowl

Stærk chorizobowl

med blomkål, perlecouscous & græsk salatost

Karamelliser krydret chorizo ​​sammen med løg og server med ovnbagte grøntsager, du har givet latinamerikansk kærlighed i form af en varmende krydderiblanding. Sæt fluffy couscous på samme plade, top med græsk salatost og frisk persille, og du har en rigtig smagsfest at glæde dig til.

Tags:HurtigStærk
Allergener:glutenmælksulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Bredbladet persille

170 g

Gulerod

15 ml

Panamad

4 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

200 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

1 tsk

Spinat

4 dl

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Blomkål

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Chorizo-pølse

(Indeholdermælk)

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)524 kcal
Energi (kJ)2193 kJ
Fedt19.25 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat69.35 g
Sukker6.7 g
Protein22.57 g
Salt2.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær blomkål i små buketter. Fordel blomkål og gulerod på en bageplade med bagepapir. Drys med Panamad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

2

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.

3

Skær chorizo i 1 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg og chorizo i 4-5 min.

4

Tilsæt balsamico, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og sukker*. Lad simre i 3-5 min, eller indtil mørk og let tyknet.

5

Hak persille og spinat groft. Bland perlecouscous, spinat, rødløg, chorizo, gulerod, blomkål, 1/2 persille og salatost [1/4 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i en stor skål. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret chorizocouscous i skåle. Top med en smule salatost og resterende persille.