topBanner
Stærk chorizobowl

Stærk chorizobowl

med blomkål, perlecouscous & græsk salatost

Karamelliser krydret chorizo ​​sammen med løg og server med ovnbagte grøntsager, du har givet latinamerikansk kærlighed i form af en varmende krydderiblanding. Sæt fluffy couscous på samme plade, top med græsk salatost og frisk persille, og du har en rigtig smagsfest at glæde dig til.

Tags:HurtigStærk
Allergener:glutensellerimælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Chorizo-pølse

275 g

Blomkålsbuketter

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Bredbladet persille

1 pose

Spinat

4 g

Panamad

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

75 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand*

1 tsk

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2981 kJ
Kalorier (kcal)713 kcal
Fedt29 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat81 g
Sukker18 g
Protein34 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.

Skær blomkål i små buketter.

Fordel blomkål og gulerod på en bageplade med bagepapir. Drys med Panamad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

2

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.

3

Skær chorizo i 1 cm tern.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg rødløg og chorizo i 4-5 min.

4

Tilsæt balsamico, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og sukker*. Lad simre i 3-5 min, eller indtil mørk og let tyknet.

5

Hak persille og spinat groft.

Bland perlecouscous, spinat, rødløg, chorizo, gulerod, blomkål, 1/2 persille og salatost [1/4 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i en stor skål.

Smag til med salt* og peber*.

6

Anret chorizocouscous i skåle.

Top med en smule salatost og resterende persille.