Skip to main content
Kyllinge-couscoussalat med bagt broccoli

Kyllinge-couscoussalat med bagt broccoli

med kål, cæsar-inspireret dressing og valnødder

Er du i humør til en fyldig måltidssalat, så har vi her den helt rette til dig: Den laves på en bund af couscous, vores egen kålblanding og salat, og toppes med paprikakrydret kylling, bagt broccoli og cherrytomater. Stjernen der binder det hele sammen er den cæsar-inspirerede dressing på yoghurt, grov sennep, finrevet ost og kapers.

Tags:
Mere grønt
Proteinrig
Allergener:
Selleri
Sennep
Mælk
Nøtter
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Salat

125 g

Cherrytomater

125 g

Broccoli

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

40 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

15 g

Kapers

20 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

4 g

Bouillon

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

½ spsk

Olie til couscous

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Vand til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)2820 kJ
Kalorier (kcal)674 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat51.4 g
Sukker11.7 g
Kostfibre10.3 g
Protein55.9 g
Kolesterol16.6 mg
Salt4.4 g
Potassium376.3 mg
Calcium260.6 mg
Iron1.1 mg

Fremgangsmåde

Bag broccoli og valnødder
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.

Hak valnødder groft.

Tilsæt valnødder til bagepladen, når broccoleni har 5 min tilbage, og bag færdigt sammen.

Lav couscous
2

Bring vand, bouillon og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
3

Hak salat groft.

Halver cherrytomater.

Hak kapers fint.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt og Hello Sunrise i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav cæsar-dressing
5

Bland yoghurt, grov sennep, halvdelen af finrevet ost, kapers, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland couscous, salat, kålblanding og resterende finrevet ost i en stor skål.

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret couscoussalat i dybe tallerkener.

Top med cherrytomater, broccoli og kylling.

Dryp med dressing, og drys med valnødder.