
Er du i humør til en fyldig måltidssalat, så har vi her den helt rette til dig: Den laves på en bund af couscous, vores egen kålblanding og salat, og toppes med paprikakrydret kylling, bagt broccoli og cherrytomater. Stjernen der binder det hele sammen er den cæsar-inspirerede dressing på yoghurt, grov sennep, finrevet ost og kapers.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
280 g
Kyllingebryst
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Salat
125 g
Cherrytomater
125 g
Broccoli
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
40 g
Parmigiano Reggiano
(Indeholder: Mælk)
15 g
Kapers
20 g
Valnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
4 g
Bouillon
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
¼ tsk
Salt til grøntsager
2.5 dl
Vand til couscous
¼ tsk
Salt til couscous
½ spsk
Olie til couscous
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Vand til dressing

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.
Hak valnødder groft.
Tilsæt valnødder til bagepladen, når broccoleni har 5 min tilbage, og bag færdigt sammen.

Bring vand, bouillon og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Hak salat groft.
Halver cherrytomater.
Hak kapers fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt og Hello Sunrise i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland yoghurt, grov sennep, halvdelen af finrevet ost, kapers, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
Bland couscous, salat, kålblanding og resterende finrevet ost i en stor skål.
Skær kylling i skiver.

Anret couscoussalat i dybe tallerkener.
Top med cherrytomater, broccoli og kylling.
Dryp med dressing, og drys med valnødder.