Er du i humør til en fyldig måltidssalat, så har vi her den helt rette til dig: Den laves på en bund af couscous, vores egen kålblanding og salat, og toppes med paprikakrydret kylling, bagt broccoli og cherrytomater. Stjernen der binder det hele sammen er den cæsar-inspirerede dressing på yoghurt, grov sennep, finrevet ost og kapers.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
4 g
Hello Sunrise
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Salat
125 g
Cherrytomater
125 g
Broccoli
75 g
Yoghurt
40 g
Finrevet ost
15 g
Kapers
20 g
Valnødder
100 g
Couscous
4 g
Kyllingebouillon
12 g
Grov sennep
¼ tsk
Salt til grøntsager
2.5 dl
Vand til couscous
¼ tsk
Salt til couscous
½ spsk
Olie til couscous
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Vand til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.
Hak valnødder groft.
Tilsæt valnødder til bagepladen, når broccoleni har 5 min tilbage, og bag færdigt sammen.
Bring vand, kyllingebouillon og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Hak salat groft.
Halver cherrytomater.
Hak kapers fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt og Hello Sunrise i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland yoghurt, grov sennep, halvdelen af finrevet ost, kapers, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
Bland couscous, salat, kålblanding og resterende finrevet ost i en stor skål.
Skær kylling i skiver.
Anret couscoussalat i dybe tallerkener.
Top med cherrytomater, broccoli og kylling.
Dryp med dressing, og drys med valnødder.