Skip to main content
Hurtig middelhavsinspireret rejepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig middelhavsinspireret rejepasta

Hurtig middelhavsinspireret rejepasta

med stegt tomat og finrevet ost

Er børnene sultne? Så har du valgt den rigtige opskrift, for vi skal fremtrylle en superhurtig, men alligevel mættende og vidunderligt velsmagende ret. Vi gør det enkelt og steger rejer, løg og tomat som lader sig simre i en skøn sauce med spinat, fløde og masser af dejlige krydderier. Vi rører spaghetti i, topper med græskarkerner og ost, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Lynhurtig
Spis mig først
Allergener:
Egg
Milk
Crustaceans
Hvede
Gluten
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Mamas Favorit

2 stk

Tomat

4 g

Middelhavsdrøm

150 ml

Madlavningsfløde

10 g

Græskarkerner

150 g

Kongerejer

1 g

Spaghetti

20 g

Finrevet ost

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Løg

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til rejer

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3103 kJ
Kalorier (kcal)742 kcal
Fedt33.9 g
Mættet fedt20 g
Kulhydrat79 g
Sukker12.3 g
Kostfibre5.7 g
Protein30 g
Kolesterol78 mg
Salt3.9 g
Trans Fat0.2 g
Potassium346.4 mg
Calcium40.2 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg rejer
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Skyl spinat.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer, løg, tomat, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt pasta
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt spinat, madlavningsfløde, pastavand og grøntsagsbouillon, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret rejepasta i dybe tallerkener.

Top med græskarkerner og finrevet ost.