topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumitacos

Halloumitacos

med rødbederelish & citronaioli

Ugens taco-opskrift er en spændende nyfortolkning med fantastiske smage! Halloumi er i fokus, og ud over klassiske grøntsager fylder du dine varme tortillas med saftig citronaioli og lækker rødbederelish, som både mætter og forener sig fantastisk i smag. Velkomponeret, enkelt og vidunderligt godt.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

15 ml

Balsamico

200 g

Halloumi

2 stk

Rødbede

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

½ stk

Citron

1 stk

Agurk

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker

1 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)937 kcal
Energi (kJ)3922 kJ
Fedt45.77 g
Mættet fedt18.1 g
Kulhydrat85.24 g
Sukker24.7 g
Protein36.99 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Skær halloumi i tynde skiver (5 pr. person). Skær rødløg i tynde skiver. Riv rødbede (uskrællet). 


Forbered halloumi
2

Læg halloumi i en skål med koldt vand i 5 min. TIP: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.

Lav relish
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Tilsæt rødbede, balsamico og sukker*. Steg videre i 2-3 min. Tilsæt vand*. Lad simre 5-6 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

Bland citronaioli
4

Riv citronskal. Skær citron i både. Hak tomat groft. Skær agurk i tynde skiver. Bland aioli, citronskal og en skvæt citronsaft i en lille skål.

Steg halloumi
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg halloumi i 3-4 min på hver side. Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Smør tortillabrød med citronaioli. Fyld med agurk, tomat, salat, rødbederelish og halloumi. Server med citronbåde.