
Ugens taco-opskrift er en spændende nyfortolkning med fantastiske smage! Halloumi er i fokus, og ud over klassiske grøntsager fylder du dine varme tortillas med saftig citronaioli og lækker rødbederelish, som både mætter og forener sig fantastisk i smag. Velkomponeret, enkelt og vidunderligt godt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
15 ml
Balsamico
200 g
Halloumi
2 stk
Rødbede
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
½ stk
Citrusfrugt
1 stk
Agurk
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
75 g
Blandet salat
2 tsk
Sukker
1 spsk
Vand

Skær halloumi i tynde skiver (5 pr. person). Skær rødløg i tynde skiver. Riv rødbede (uskrællet).

Læg halloumi i en skål med koldt vand i 5 min. TIP: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Tilsæt rødbede, balsamico og sukker*. Steg videre i 2-3 min. Tilsæt vand*. Lad simre 5-6 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

Riv citronskal. Skær citron i både. Hak tomat groft. Skær agurk i tynde skiver. Bland aioli, citronskal og en skvæt citronsaft i en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg halloumi i 3-4 min på hver side. Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Smør tortillabrød med citronaioli. Fyld med agurk, tomat, salat, rødbederelish og halloumi. Server med citronbåde.

