HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumitacos
topBanner
Halloumitacos

Halloumitacos

med rødbederelish & citronaioli

Ugens taco-opskrift er en spændende nyfortolkning med fantastiske smage! Halloumi er i fokus, og ud over klassiske grøntsager fylder du dine varme tortillas med saftig citronaioli og lækker rødbederelish, som både mætter og forener sig fantastisk i smag. Velkomponeret, enkelt og vidunderligt godt.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfittermælkægsennepgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

2 stk

Rødbede

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

½ stk

Citron

1 stk

Agurk

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

75 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker*

1 spsk

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)937.415 kcal
Energi (kJ)3922.1443 kJ
Fedt45.77 g
Mættet fedt18.1 g
Kulhydrat85.239 g
Sukker24.7 g
Protein36.9935 g
Salt4.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær halloumi i tynde skiver (5 pr. person). Skær rødløg i tynde skiver. Riv rødbede (uskrællet). 


2

Læg halloumi i en skål med koldt vand i 5 min. TIP: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Tilsæt rødbede, balsamico og sukker*. Steg videre i 2-3 min. Tilsæt vand*. Lad simre 5-6 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

4

Riv citronskal. Skær citron i både. Hak tomat groft. Skær agurk i tynde skiver. Bland aioli, citronskal og en skvæt citronsaft i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg halloumi i 3-4 min på hver side. Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Smør tortillabrød med citronaioli. Fyld med agurk, tomat, salat, rødbederelish og halloumi. Server med citronbåde.