Skip to main content
Halloumitacos

Halloumitacos

med rødbederelish & citronaioli

4.2
(41)

Ugens taco-opskrift er en spændende nyfortolkning med fantastiske smage! Halloumi er i fokus, og ud over klassiske grøntsager fylder du dine varme tortillas med saftig citronaioli og lækker rødbederelish, som både mætter og forener sig fantastisk i smag. Velkomponeret, enkelt og vidunderligt godt.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

15 ml

Balsamico

200 g

Halloumi

2 stk

Rødbede

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

½ stk

Citrusfrugt

1 stk

Agurk

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker

1 spsk

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)937.4 kcal
Energi (kJ)3922.1 kJ
Fedt45.8 g
Mættet fedt18.1 g
Kulhydrat85.2 g
Sukker24.6 g
Kostfibre7.4 g
Protein37 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Skær halloumi i tynde skiver (5 pr. person). Skær rødløg i tynde skiver. Riv rødbede (uskrællet). 


Forbered halloumi
2

Læg halloumi i en skål med koldt vand i 5 min. TIP: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.

Lav relish
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Tilsæt rødbede, balsamico og sukker*. Steg videre i 2-3 min. Tilsæt vand*. Lad simre 5-6 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

Bland citronaioli
4

Riv citronskal. Skær citron i både. Hak tomat groft. Skær agurk i tynde skiver. Bland aioli, citronskal og en skvæt citronsaft i en lille skål.

Steg halloumi
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg halloumi i 3-4 min på hver side. Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Smør tortillabrød med citronaioli. Fyld med agurk, tomat, salat, rødbederelish og halloumi. Server med citronbåde.